Välkomna till Dillqvist's!


Dillqvis´s Catering startade 1998, verksamheten finns sedan 2003 i Vrinnevi Park, där företaget besitter Norrköpings största privata kök. Vi ger dig obegränsade möjligheter att kombinera din fest efter egna önskemål. Vi lovar God mat med rikligt tilltagna portioner samt en hög servicenivå till ett bra pris. Med rejäla portioner av hög kvalitet kombinerat med flexibilitet, kan vi erbjuda något gott till alla.

Är magen glad är människan glad!


Jonas Dillqvist har en lång yrkeskarriär bakom sig. Sedan 1981 har han arbetat aktivt med mat, servering och hotel. Med många av sina verksamma år utomlands finns grunder till spännande och exotiska rätter. Välj mellan att bara luta dig tillbaks och vi ordnar allt (porslin, dukning, servering, disk, transporter, dekor, blommor, dukar och servett. Eller så ordnar vi endast maten och ni själva fixar allt eller delar av övrigt arrangemang.
På följande sidor får du några uppslag och ett axplock av vad vi erbjuder. Mat till fest och till vardags. Med låga priser, hög kvalitet och flexibla kombinationer hoppas vi kunna erbjuda varje gäst något som passar både magen och plånboken. Ring gärna om ni har några frågor eller om ni vill boka er middag. Vårt motto är : "Är magen glad, är människan glad".

Många hälsningar:
Jonas Dillqvist