Dillqvist´s Catering


Jobba hos oss!

Vi söker serveringspersonal och kökspersonal löpande.

Allmän information
Vi på Dillqvist's lever loppan, varje dag och brinner för att sälja bra mat till marknadens bästa priser. Vi söker alltid engagerade och positiva servitörer/servitriser och kockar som vill vara med och ge våra kunder en positiv upplevelse och branschens bästa bemötande. Hos oss är festplatserna scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är du redo att ta plats på Dillqvists, där kunden alltid står i centrum?

Bli en av oss
Alla vi som jobbar på Dillqvists har en sak gemensam: vi vill sälja bra mat till ett riktigt bra pris. Gärna serverat av duktiga glada, propra servitörer/ servitriser. Men det är en kombinationen av låga priser, brett sortiment, hög kvalitet och omtanke om människor och miljö som är nyckeln till vår framgång. Nu behöver vi extra personal till helger, kvällar och även veckodagar. Arbetstid: mestadels kvällar och helger.

Det här får du göra
Som servitris/servitör får du ta eget ansvar för att sköta om mindre fester tillsammans med andra mer erfaren personal. Duka, servera, returnera och eventuellt diska. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande festupplevelse. I utbyte kan vi lova bra betalt och goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor.

Det här förväntar vi oss
Att du är mat- och dryckintresserad och tycker om att jobba med kunder är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du "gilla" när tempot är högt. Du är service- och försäljningsinriktad, men du har även sinne för såväl detaljer som helhet. Vi ser med fördel att du har en utbildning eller några års erfarenhet.

Mer information
För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du vill utvecklas och växa tillsammans med oss ser vi som en möjlighet för oss att växa internt erbjuds du utbildningar som ger dig förutsättningar att utvecklas i din roll som proffs. Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.
Fyll i formuläret nedan så arkiveras det hos oss och vi kontaktar dig när det finns en öppning.

Information om bolaget
Dillqvists Catering AB startade 1998. Jonas Dillqvist är ensam ägare och leder och fördelar arbetet i köket med stor hjälp av duktiga medarbetare. Till en början var matkurser en stor del av verksamheten.
2003-2009 var företagets mest produktiva år med ca 400 bröllopsmiddagar och ca 7000 nyårsmiddagar, under dessa 7 år. Vi ordnar mestadels med kalas som har 20-400 gäster vi har även arrangerat stora kalas på 1200 personer. I produktionsköket(Vrinnevi Park) finns en enkel lunchrestaurang och lager. Vi hyr även ut bord, stolar, korvvagn, värme-boxar mm.

Under åren har företagets sidoverksamhet varierat, men Catering har alltid varit dominerande både i volym och intäkter.

Formulär för jobbsök
Ja
Nej

Ja
Nej

Ja
Nej
Nuvarande: 0
Nuvarande: 0
Nuvarande: 0
Nuvarande: 0