Dillqvist´s Catering


Frågor och svar


Fråga 1: Hur kan Dillqvist's hålla så låga priser?
Ägaren kräver inga stora vinster av verksamheten. Han bor på en gård och hyr ut åkermark, lager, bostäder och skog. Hans lön i företaget är ocså måttlig...
Läs hela svaret

Fråga 2: Kan man få leverans 24/7?
Ja, faktiskt. Om köpet överstiger 3000kr kan leverans ske när som helst på dygnet. Alla dagar i veckan...
Läs hela svaret

Fråga 3: Hur långt bort går det att få leverans?
Hur långt som helst. Priset för leveranser bestäms av fem olika parametrar. Antal, sträcka, veckodag, årstid och fler eller färre personal än 3...
Läs hela svaret

Fråga 4: Boka serveringspersonal?
Minst 3 timmar(inklusive restid 15-30 minuter). När man har bokat personal kan detta ej avbokas...
Läs hela svaret

Fråga 5: Ändras priset om man lägger till eller tar bort något?
Ja, men ibland tar de utbytta rätterna ut varandra. Eftersom vi beräknar vad som "brukar/borde" gå åt...
Läs hela svaret

Fråga 6: Kan man ta med egen dryck och ni serverar den?
Vi serverar gärna dina drycker vid bröllopskalas eller fest. Inga korkavgifter eller liknande...
Läs hela svaret

Fråga 7: Kan vi provsmaka maten innan?
Absolut. Minst 6 portioner av varje rätt. Vi föreslår att maten provas med rätt klädsel, drycker, atmosfär, sällskap, klädsel och annat som påverkar våra sinnen...
Läs hela svaret

Fråga 8: Vad bör jag tänka på om jag beställt en buffé till 20 eller fler?
Se till att buffébordet inte står i ett hörn eller mot en vägg. Snabbast/bäst är att gästerna flödar på varsin sida längs buffén...
Läs hela svaret

Fråga 9: Min frigolitlåda är full med sås, varför?
Formar plastas väl för att bibehålla värme och undvika spill. Ändå händer det ibland att formarna är så varma att plasten lossnar/smälter....
Läs hela svaret

Fråga 10: Betalning: Kort, cash eller faktura
Kortläsare(mobil) tas med vid leverans. Kontant(Rabatt motsvarande kortavgift)...
Läs hela svaret

Fråga 11: Barnportioner?
Ingen barnmat, inga barnportioner. Ni kan själva räkna fram hur många portioner som behövs till t.ex. 10 barn...
Läs hela svaret

Fråga 12: Allergikost, kan ni ordna det?
Vi älskar alla, allergiker också. Självklart...
Läs hela svaret

Fråga 13: Blir man sjuk av maten, eller städar ni bra och har koll på HAACP?
Antalet restauranger/fastfood ställen, har nästan fördubblats på 20 år. Med en kraftigt ökande del uteätande måtilder av de ca 30,000,000(30 miljoner) måltider som intas DAGLIGEN...
Läs hela svaret

Fråga 14: Serverar ni alla? På riktigt?
Ja, love all, serve all. Nej, vi gillar inte alla politiska partier...
Läs hela svaret

Fråga 15: Vi söker sponsorer, vill ni vara med?
Sponsorpengar till idrottsklubbar och föreingar är oftast "gåvor". Bytet är sällan likvärdigt i värde och reklam är omöjligt att mäta effekten av...
Läs hela svaret

Fråga 16: Varför säljer ni thailändska tigerräkor?
För att stödja de som försöker att försörja sig på fiske/jordbruk. Svaret är egentligen väldigt långt...
Läs hela svaret

Fråga 17: Hur beräknas antalet serverings-personal på en festmiddag?
Ca 1/20(1 servis/20 gäster). 50 personer = 3st...
Läs hela svaret

Fråga 18: Har ni lokal att hyra? Pris?
Vi har en matsal som rymmer upp till 180 sittande(6x30 långbord) och med plats kvar för litet dansgolv...
Läs hela svaret

Fråga 19: Varför kostar det att få en faktura?
En kreditupplysnings görs på okända nya kunder. Både privat och företag. Detta görs för att undvika problem...
Läs hela svaret

Fråga 20: Kan man bara hyra porslin och linne? Utan att köpa mat?
Ja, det går bra. Tänk på att porslin och linne alltid subvetioneras av matköp...
Läs hela svaret

Fråga 21: Vad innebär transport? Dukar ni även fram maten?
Chauffören har oftast många uppdrag inom kort tid. Det beror på att leveranses sker i samband med lunch eller middag...
Läs hela svaret

Fråga 22: Kommer maten varm eller kall?
Kallt är kallt, varmt är varmt. Om det mesta på buffén är kalla rätter är de kylda. Om det finns en gratäng eller "varma rätter" kommer de varma...
Läs hela svaret

Fråga 23: Vad gör jag med det som blir kvar?(rester)
Kallskuret är känsligt för rumstemperatur och människor. En buffé som omsvärmats av folk kan vara överöst med bakterier, eller inte. Det går inte att se...
Läs hela svaret

Fråga 24: Hur långt innan måste jag göra en beställning?
Enkla små beställningar kan beställas 1-2 dagar innan. "Stora" kalas 3-7 dagar...
Läs hela svaret

Fråga 25: Varför Dillqvist Catering ?
Efter 20 år kan du vara trygg med oss. Vi är inte någon dagsslända eller pop up företag som är ute efter snabba klipp.
Läs hela svaret

Fråga 26: Vad är bäst att beställa till ett kontorsmingel/afterwork?
Tapas/plockmat, mackor, baguetter, ost, kex och frukt, paj -sallad och bröd. För bara 79-129kr/person finns massor att välja på.
Läs hela svaret

Fråga 27: Vad skiljer Dillqvists Catering från de andra företagen?
Priserna
Öppettiderna
Inget minsta antal på nyår...

Läs hela svaret