Dillqvist´s Catering


Matkurser:

GUBBAR I KÖK ®"

Gourmetkurs för "gubbar".
Under tio kvällar börjar vi med fika och sedan lite teori. Två och två lagar vi sedan tillsammans en rätt till 10 personer. Dukningar och servettvikningar har vi också på listan. Vid avslutningen bjuds våra respektive med att avnjuta sista måltiden och får då agera jury för att avgöra om ni skall tilldelas det åtråvärda "Gubbar i Kök" diplomet eller inte. Vi kommer att laga bjudmat, inte vardagsmat. Varje gång lagar vi en fyra rättersmiddag och avnjuter den sedan med tillhörande drycker. Middagen avslutas med kaffe och Cognac samt cigarr till de som önskar. Vinprovning, både röda och vita, port, sherry, madeira mm • Whiskeyprovning. • Ölprovning, + Snapstest • Ostprovning
Kostnad : 3000 kr + 410 kr / kväll
Detta pris inkluderar Kockmundering komplett, kursmaterial, föreläsare, provningar samt en fotograf som närvarar under kvällarna och förevigar händelserna och maten.


Företagskvällar:

En annorlunda uppskattad aktivitet. 4-8 timmar med vinprovning, matlagning och avslutande middagar. 6-12 personer. Grundavgift 3500:- + råvaror och drycker.

Prisexempel:
• Enkel middag - 3 rätter + vin 3500:- / grupp + ca: 600:-/pp
• Deluxe middag - 4 rätter + dryck 3500:- / grupp+ ca: 800:-/pp
• Nobel middag - 5 rätter + dryck 3500:- / grupp + ca: 1100:-/pp


Tema anpassas efter önskemål. T.ex. jaktkvällar, fiskekurser, nobelmiddagar mm.
Har du några frågor, funderingar eller förslag är du välkommen att ringa, skriva, faxa eller skicka e-post
Med vänliga hälsningar: Jonas Dillqvist